Home Curriculum
Vitae
Klassieke Homeopathie Onze
Diensten
Onze
Tarieven
Vaknieuws Contact Onze
Praktijk

Onze Diensten (indien u voor homeopathie kiest)

Als arts zal ik in eerste instantie ongeveer 1,5 à 2 uur naar u luisteren. Uw klachten, uw uitspraken, uw levensvisie, uw gewaarwordingen worden gebundeld om hierbij een medicijn te zoeken.

Na de inname is er vervolgens regelmatig telefonisch contact om de voortgang te evalueren. Afhankelijk van de gezondheidsprogressie zal het middel  herhaald worden of zal de vooruitgang van de gezondheid afgewacht worden.

De eerste keer na 1 maand en vervolgens om de 2 of 3 maanden zal er een vervolgconsult gepland worden, waarbij de gezondheidsontwikkeling besproken wordt. In deze vervolgsessies wordt voornamelijk gekeken of u het goede medicijn gekregen heeft en zo ja hoe vaak we dit middel gaan herhalen en zo nee welk middel dan wel het juiste is.

Als arts lever ik verder nog de volgende diensten: keuringsarts voor het rijbewijs van ouderen, bloeddruk en suiker metingen, inspectie van hart en longen, mond, keel en oren en tevens keuringen als instanties erom vragen.

Voor een lezing over homeopathie kunt u 06-20468470 bellen of contact opnemen via de e-mail-mogelijkheid op de pagina contact. Hier  kunt u ook online een afspraak maken.( U mailt 3 afspraakmogelijkheden in de komende week door, en ik geef u van een van deze de bevestiging door).

Homeopathie is ook een prachtige geneeswijze voor dieren. Honden, katten, paarden e.d. reageren heel erg goed op deze bij uitstek natuurlijke geneeskunde.

Sinds enkele jaren is de CEASE-therapie, deze behandeling is een vorm van isopathie die al decennia lang een onderdeel is van de reguliere gezondheidszorg, ontwikkeld door de homeopatische arts Tinus Smits, een mogelijkheid om ernstige blokkades in de gezondheid te ontstoren. De volgende stoorzenders kunnen worden geëlimineerd:

1) Vaccinaties o.a. DKTP, BMR, Hib, Hep A en B, Meningococcen en andere.

2) Medicatie o.a. Antidepressiva, anticonceptiepil, prednison, chemokuren, antibiotica, weeënremmers en -opwekkers en andere.

3) Drugs, zowel soft- als harddrugs.

4) Bacterieën en virussen te denken valt aan Roodvonk, Pfeifer, Mazelen, Lyme, Herpes e.a..

5) Maar ook straling, asbest, steenkool e.a. zijn met deze methode aan te pakken.

Met deze therapie is het mogelijk om ernstige aandoeningen als Autisme, Asperger, ADHD, PPDNOS e.a. , maar ook asbestose, kanker veroorzaakt door chemische stoffen aan te pakken.

Kiest u voor een reguliere behandeling dan is de manier van diagnostiseren nagenoeg hetzelfde. 

 

© Copyright 2009 - Praktijk voor Homeopathie Piet van Herten