Home Curriculum
Vitae
Klassieke Homeopathie Onze
Diensten
Onze
Tarieven
Vaknieuws Contact Onze
Praktijk

Onze Tarieven

Dienst Duur Prijs
1e consult 1,5 - 2 uur € 150,--
2e consult 20 - 60 minuten  € 90,--
acuut consult n.v.t. € 90,--
telefonisch consult minder dan 15 minuten € 25,--
telefonisch consult langer dan 15 minuten € 40,-- afhankelijk van de tijd.
huisbezoek minder dan 5 km € 5,-- extra
huisbezoek meer dan 5 km € 10,-- extra

De meeste verzekeringen vergoeden onze behandeling geheel of gedeeltelijk. Kijk zelf in uw polis. Het eigen risico dat u hebt, geldt niet voor alternatieve geneeswijzen omdat het eigen risico van toepassing is op uw basispakket. En homeopathie zit in uw aanvullende pakket. Als patiënt van een bij de NVKH aangesloten homeopaat, bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de collectieve ziektenkostenverzekering van de beroepsgroep. De dekking is zeer ruim (100% voor alternatieve geneeswijzen) en de premie erg laag. U krijgt namelijk 5% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering. Voor vragen hierover kunt u zelf nalezen op de site: www.vereniginghomeopathie.nl/over-homeopathie/zorgverzekering/  of op de site van de zorgverzekeraar: www.turien.nl   U kunt op de voorgaande rode tekst klikken.

Onze praktijk is aangesloten bij de  NVKH (beroepsvereniging van homeopaten) en bij de  KVHN (vereniging voor sympathisanten van de homeopathie).

Na elk consult wordt er in overleg met de patiënt een vervolgconsult gepland. Als u hieraan niet kunt voldoen, dient u dit tenminste 24 uur van te voren te laten weten, anders ben ik helaas genoodzaakt het betreffende consult, aangevuld met 5 euro administratiekosten in rekening te brengen.

© Copyright 2009 - Praktijk voor Homeopathie Piet van Herten